Steun ons en help Nederland vooruit

Nanda de Bruin

Voorzitter D66 Wijdemeren en fractie-assistent

Nederhorst den Berg

Ik ben Nanda de Bruin. Getrouwd en moeder van drie prachtige kids van 22, 17 en 15 jaar oud. Op wat uitstapjes na, heb ik eigenlijk mijn hele leven in Nederhorst den Berg gewoond. Ik handbal als recreant bij Handbalvereniging ASV. Was betrokken bij de oprichting van Kindervakantiewerk Nederhorst den Berg en ben altijd actief geweest als vrijwilliger binnen verschillende organisaties. Mijn werkende leven speelt zich vooral af in Amsterdam. Eerst jarenlang als Maatschappelijk Werkster en sinds 17 jaar bij een groot MBO College. Ooit gestart als docent en inmiddels sinds 8 jaar als opleidingsmanager van opleidingen binnen de zorg. Dit maakt natuurlijk ook dat ik lid geworden ben van D66. Landelijk dé partij met het beste programma voor onderwijs en zorg én met oog voor het zelfbeschikkingsrecht van mensen. Alles wat ik in mijn dagelijkse praktijk meemaak, is terug te vertalen naar ons mooie Wijdemeren.

Ten aanzien van de fusieplannen is D66 Wijdemeren al 4 jaar consequent tégen een fusie met alleen Hilversum. Een fusie lijkt onafwendbaar. Maar dan kiezen wij voor een grotere gemeente Gooi en Vecht waarin het landelijke karakter en dorpskernen bewaard blijven. Dus niet alleen Hilversum maar ook Gooise Meren!

Mijn hart ligt bij sociale gelijkheid en kansen voor iedereen. Niet zorgen voor, maar zorgen dat! Daar kan een gemeentebestuur het verschil in maken. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik vurig wens dat D66 na de komende gemeentelijke verkiezingen een belangrijk onderdeel uitmaakt van het Gemeentebestuur. Om deze wens kracht bij te zetten heb ik mijzelf aangemeld voor de kandidatenlijst van D66. Mijn eerste stappen in de politiek. Zoals het thuisfront zegt: “dat werd eens tijd!”.

commissie maatschappelijke en sociale zaken