Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Van Mierlo Academieweekend 2019: Sociaal-liberalisme & kansengelijkheid

Zaterdag en zondag 23 en 24 november 2019

Op 23 en 24 november organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting de tweede editie van het Academie Weekend. Twee dagen vol workshops, lezingen en debat over sociaal-liberalisme & kansengelijkheid. Met colleges en workshops van ...

Op 23 en 24 november organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting de tweede editie van het Academie Weekend. Twee dagen vol workshops, lezingen en debat over sociaal-liberalisme & kansengelijkheid.

Met colleges en workshops van sprekers uit de wetenschap, politiek en journalistiek krijgen 20 deelnemers de kans zich te verdiepen in verschillende discussies rondom kansengelijkheid vanuit sociaal-liberaal perspectief. Het weekend zal plaatsvinden op 23 en 24 november in het Kontakt der Kontinenten-hotel in Soesterberg. Deelname is inclusief overnachting, diner, tweemaal lunch en goodiebag. Aanmelden kan tot 1 oktober via het formulier hieronder. Vind hieronder een voorproefje op het programma.

Meld je vóór 1 oktober aan via onderstaand formulier met een CV en korte motivatie (max. 350 woorden). Op basis van je CV en motivatie zullen wij een selectie maken van alle inzendingen. Uiterlijk 10 oktober hoor je van ons, of je kunt deelnemen aan het Van Mierlo Academie Weekend.

Deelnemersbijdrage, incl. overnachting, ontbijt, 2x lunch, diner en goodiebag: €109,-.
(Als de kosten met het oog op je persoonlijke financiële situatie te hoog zijn, neem dan contact met ons op via vanmierlostichting@d66.nl)

23 november - 24 november

10.00 uur

Kontakt der Kontinenten-hotel in Soesterberg