Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 februari 2022

Nederhorst on Ice krijgt de D66-Valentijnstaart 2022

Elk jaar met Valentijnsdag staat D66 Wijdemeren voor de keus: wie krijgt dit keer dé taart? Dit jaar was de keus niet erg lastig: Nederhorst On Ice. In 2020 mocht de ijsbaan door Covid 19 niet open. En eind 2021 de enorme teleurstelling om na een flitsende start, nog voor de kerstvakantie, opnieuw de tent te moeten sluiten. De 300 vrijwilligers uit Nederhorst den Berg en omstreken verdienen het van harte om in het zonnetje te worden gezet.

Als wij kijken naar al het werk dat door de Bergse vrijwilligers voor de ijsclub wordt verricht, maken wij een diepe buiging. Naast al het dagelijkse werk staat er dit jaar ook nog eens een compleet nieuw clubhuis. Allemaal werk van de vrijwilligers!

D66 Wijdemeren vindt een gebaar met de inmiddels beroemde Valentijnstaart het minste om het respect voor al die Bergse vrijwilligers te tonen. Deze vrijwilligers staan niet alleen klaar voor  de ijsclub, maar vaak ook voor het Lentefestival, de halve marathon, de sprint-triatlon, het zomerfestival en de avondvierdaagse. En last but not least staan diversen van jullie ook dag en nacht klaar voor onze veiligheid en gaan bij de (vrijwillige) brandweer geen vuur uit de weg.

Veel succes komend jaar en laat alle plannen weer werkelijkheid mogen worden. Namens D66 Wijdemeren: Bergers, wij houden van jullie, BEDANKT.

D66 Wijdemeren,

Nanne Roosenschoon, Myriam Kooij, Mario Wouters, Ratha Alphonse, Rob Koedijker (speech) en Martin van der Schagt.