Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 oktober 2021

Inspiratielunch met Jan Terlouw

Inspiratielunch met Jan Terlouw

Na het fantastische voorleesevenement met Jan Terlouw (zie elders op de site), schuift de oud-leider van D66 aan voor een lunch met de D66 fractie Wijdemeren. Wat een inspiratie, wijsheid en charisma! We halen mooie herinneringen op, bespreken de koers van de lokale afdeling, maar natuurlijk ook de landelijke formatie. We delen zijn zorgen over de klimaatcrisis en de verwoesting van de natuur. Jan meent dat drastische veranderingen noodzakelijk zijn om het tij nog te kunnen keren, waaronder een einde maken aan het model van oneindig streven naar winst en groei dat funest is voor het milieu.

De fractie voelt zich vereerd met het bezoek en is extra geïnspireerd voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.