Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 21 februari 2019

Valentijnstaart 2019 voor toneelvereniging DSO

DSO ontvangt de Valentijnstaart 2019

Het is weer bijna Valentijnsdag. De dag van de liefde!

Ieder jaar biedt D66 Wijdemeren een Valentijnstaart aan een vereniging, persoon of organisatie die zich belangeloos inzet voor de gemeenschap. Dit jaar kiezen wij vol trots voor toneelvereniging DSO. Zij brengen jaar in jaar uit mooie voorstellingen. Tot groot vermaak van vele inwoners van Wijdemeren. Zij leveren hiermee een onmisbare bijdrage aan het culturele aanbod in onze gemeente. Dit jaar bestaat DSO maar liefst 85 jaar. Een prachtig jubileumjaar waarin DSO een bijzondere jubileumvoorstelling gaat brengen. Zelfs op Valentijnsdag wordt er druk gerepeteerd in het Cultureel Centrum Kortenhoef. Tijdens de pauze mogen spelers en medewerkers genieten van de welverdiende Valentijnstaart. Een delegatie van bestuur en fractie van D66 Wijdemeren komt de taart persoonlijk langs brengen.