Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 28 januari 2018

D66 Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2018 bekend!

Lijsttrekker Joost Boermans: “Het is tijd voor verandering in Wijdemeren en met deze kandidaten kunnen wij dat waarmaken. De afgelopen jaren hebben we vanuit de oppositie het inhoudelijke geluid van D66 krachtig laten horen. Met deze actieve groep D66-ers die staan voor de belangen van onze gemeente, inwoners en ondernemers gaan wij voor een prachtig verkiezingsresultaat. We hebben een goed en inhoudelijk programma en zijn klaar voor de verkiezingen. D66 wil de kiezers in Wijdemeren graag overtuigen dat een stem op D66 een stem voor transparant, open en krachtig bestuur is. D66 krijgt het voor elkaar”.

Kandidatenlijst D66:
1. Joost Boermans
2. Nanne Roosenschoon
3. Mario Wouters
4. Joop Onderstal
5. Rob Koedijker-Pater
6. Roosmarijn Peet
7. Myriam Kooij-Heijmerink
8. Suzanne Klein
9. Jaap Mulders
10. Nanda de Bruin
11. Jacqueline Thijssen
12. Oscar Lopez Cardozo
13. Simon Vollers
14. Eric Kalter
15. Peter Laanen
16. Marinus Vermeulen

PROGRAMMA D66 Wijdemeren 2018