Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 7 juli 2017

Joost Boermans lijsttrekker D66 Wijdemeren GR 2018

De leden van D66 hebben Joost Boermans unaniem gekozen tot lijsttrekker van D66 Wijdemeren voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018. Joost Boermans is momenteel fractievoorzitter in de gemeenteraad en was in de vorige raadsperiode wethouder namens D66. Hij was de enige kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de Democraten.

Het bestuur van D66 toont zich bij monde van de voorzitter Simon Vollers verheugd met de verkiezing van Boermans tot lijsttrekker. “Joost is een ervaren en toegankelijk politicus. Daarnaast is hij een gedreven politiek-leider die met volle energie zijn politieke werk verricht. Joost staat voor integriteit en een consistente lijn over de langere termijn. Ik ben blij dat hij zich ook de komende jaren voor D66 Wijdemeren actief wilt inzetten en heb er alle vertrouwen in dat we met Joost als lijsttrekker wederom een mooie verkiezingsuitslag gaan boeken.”

Joost Boermans: “Ik heb mij vol overtuiging kandidaat gesteld als lijsttrekker voor D66 en heb veel zin in de campagne. Ik ben dankbaar en trots op het unanieme vertrouwen van de leden. We hebben een uitstekende fractie en steunfractie waar ik veel vertrouwen in heb en graag verder mee samenwerk. De afgelopen jaren hebben we vanuit de oppositie het inhoudelijke geluid van D66 krachtig laten horen. Met een actieve en inhoudelijk groep D66-ers die staan voor de belangen van onze gemeente, inwoners en ondernemers gaan wij voor winst in 2018 en een prachtig verkiezingsresultaat. Wijdemeren verdient namelijk een krachtiger bestuur. D66 is klaar voor de verkiezingen en ik wil de kiezers in Wijdemeren graag overtuigen dat een stem op D66 een stem voor transparant, open en krachtig bestuur is. ‘Maak D66 groot, voor betere politieke keuzes in Wijdemeren’ is mijn credo!”

Over enige maanden zullen de leden van D66 de volledige kandidatenlijst vaststellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het verkiezingsprogramma wordt later gepresenteerd.