Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 26 februari 2017

Op pad Ankeveense pad

OPPAD met D66

 

 

Met een gezellige groep D66-ers uit Wijdemeren zijn wij afgelopen vrijdag oppad gegaan om ons nog verder te laten informeren over de mogelijke woningbouwplannen aan het Ankeveensepad te Nederhorst den Berg. De mogelijke bouw van 11 woningen op het schapenweitje houdt immers veel inwoners bezig. D66 heeft al meerdere keren met de omgeving en andere belanghebbende gesproken maar dit keer zijn we uitgebreid geinformeerd aan de hand van de laatste tekeningen en informatie. Het was een gezellige, leuke en uiteraard informatieve wandeling door het mooie gebied.

 

Standpunt:

D66 is van mening dat de bouw van deze ‘senioren’ woningen niet los gezien van de bouwplannen achter de Kerk. Tevens zijn de alternatieven niet goed genoegd onderzocht om dit stukje natuur op te offeren. D66 blijft dan ook tegen de bouwplannen aan het Ankeveense pad.

 

Ook oppad met D66?

D66 is van plan de komende tijd vaker oppad te gaan om locaties te bezoeken en met belanghebbende te spreken. Wilt u dat wij bij u lang komen? Neem gerust contact op we komen graag langs.

Bent u geinteresseerd in D66 Wijdemeren en wilt u nader kennis maken of overweegt u om lid te worden? Ga met ons mee oppad!

 

Namens fractie en bestuur,

Joost Boermans, fractie voorzitter D66 Wijdemeren

joostboermans@gmail.com