Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 februari 2013

Valentijnstaart voor Bruisend Ankeveen

De traditionele D66 Valentijnstaart ging dit jaar naar de vrijwilligers van Bruisend Ankeveen!

Op zaterdagmorgen 9 februari om 10:00 uur heeft D66 Wijdemeren onze speciale Valentijnstaart aangeboden aan het bestuur, de marktondernemers en de vrijwilligers van Bruisend Ankeveen, om zo iedereen iedereen van harte te bedanken voor hun persoonlijke inzet.

Sinds 1992 zet D66 Noord-Holland op Valentijnsdag vrijwilligers en organisaties op het gebied van welzijn, zorg, sport en cultuur in het zonnetje. Dit jaar is de keuze gevallen op de stichting Bruisend Ankeveen, die al vele jaren dankzij een garde vrijwilligers de leefbaarheid en gezelligheid in Ankeveen bevordert.

Zo verzorgt Bruisend Ankeveen een welkomstpakket voor nieuwe inwoners, en een mobiel podium voor allerlei culturele activiteiten. Maar bovenal organiseert de stichting al sinds maart 2005 elke zaterdagochtend een markt op het parkeerterrein naast de Rooms-Katholieke kerk in Ankeveen. Ook mede dankzij het overdekte en verwarmde terras is deze wekelijkse markt een aangenaam ontmoetingspunt voor zowel inwoners als bezoekers.

Daarom draagt ook D66 Wijdemeren de stichting Bruisend Ankeveen een warm hart toe. Met onze speciale Valentijnstaart wilden wij graag iedereen feestelijk bedanken voor hun tomeloze inzet, waarna de jaarlijkse Carnavalsoptocht volgde. Een feestelijke dag!