Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 november 2009

D66 Wijdemeren lanceert nieuwe website

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

D66 Wijdemeren is volop in voorbereiding om terug te keren in de Wijdemeerse gemeenteraad. Wij doen dat onder meer door het kritisch volgen van raads- en commissievergaderingen, het spreken met inwoners en belanghebbenden en het opstellen van een zorgvuldig en verantwoord beleidsprogramma. Om ook naar buiten te komen met onze standpunten hebben we een nieuwe, aan deze tijd aangepaste website gelanceerd.

De website heeft een fris en vernieuwd uiterlijk gekregen, de stijl, het logo en de wijze van aanspreken zijn directer geworden. De website gaat draaien om nieuws, video en reacties van bezoekers. D66 Wijdemeren volgt hiermee de landelijke D66 uitstraling en behoort met de nieuwe site bij de eerste lichting van ‘kleinere gemeenten’ die een volwaardige nieuwe site heeft in de landelijke stijl.

“Met deze nieuwe site willen we vooral ook de inwoners van Wijdemeren die overwegen D66 te stemmen beter bedienen, in de hoop en verwachting dat we ze kunnen overtuigen dat D66 ook tijdens de verkiezingen hun stem verdient om terug te keren in de Wijdemeerse gemeenteraad”, aldus Joost Boermans, voorzitter D66 Wijdemeren.

De site zal de komende maanden naast het actuele nieuws ook voorzien worden van (lokaal) video nieuws, het verkiezingsprogramma, alle kandidaten en de standpunten van D66. Het definitieve programma en de kandidatenlijst worden 19 december vastgesteld door de leden. Ondertussen zullen wij vanaf nu, via de site onze reactie op standpunten van het huidige college en de raad weergeven. Ook is een agenda overzicht opgenomen. Tenslotte kan iedereen zich aanmelden voor de D66 Wijdemeren nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste D66 Nieuws.

D66 Wijdemeren

Anders?

Ja

D66

Meer informatie

www.d66wijdemeren.nl